Eno stopničko višje

Danes razmišljam o svojem delu, o Nitki, o sebi, o šivanju. Danes se mi vrti, ker sem pravkar poskočila eno stopničko višje. Na tisto stopničko, ki sem jo toliko časa opazovala in sem si samo želela, da bi nekoč lahko stala na njej.

Danes stojim na tej stopnički in od veselja še malo poskakujem. Danes sem na spletu po naključju naletela na izdelek, ki ni bil moj, je bil pa identičen enemu izmed mojih šalov, ki jih pridno šivam zadnje čase. Popolnoma so me prevzeli. Zanimanje za njih je veliko – kako ne, če pa so res fantastični!

17553662_1303199926454164_8430226006592237287_n
Šal, ki je postal zelo priljubljen in iskan

Danes so se moje oči ustavile na fotografiji, ki mi je bila domača. Pogedam prvič in si mislim: “Kaj pa moja fotka dela tukaj?” Pogledam še enkrat, nič mi ni jasno, ker vem, da nisem objavljala drugje, kot na Nitki. Pogledam še malo bolje, nakar ugotovim, da to sploh ni moje delo.

Na tej točki bi me moralo preplaviti čudno vznemirjenje in cela paleta čustev, ki so vse prej kot prijetna. Vendar ne. Danes je vse drugače. Danes začutim, kako me moja duša opazuje, se mi zadovoljno nasmiha in mi nežno ploska. Neverjetno!

Končno! Končno se lahko veselim, ko vidim da “moji” izdleki nastajajo pod drugimi rokami. Končno razumem, da je to pravzaprav zame velika potrditev. Končno razumem, da je vse to dokaz, da delam dobro. Končno razumem, da sem navdih mnogim in da moram to razumeti kot velik kompliment. In končno ob vsem tem v srcu čutim veselje, neizmerno veselje in morda celo ponos.

DSC06737

DSC06750

DSC06772Danes je zame poseben dan. Spoznala sem, da sem pravkar postala boljša. V bistvu mi je vseeno za to drugo stopnjo pridevnika, pomemben mi je občutek, ki ga nosim v sebi, ko stojim eno stopničko višje. Čutim mir, čutim, da zaupam sama sebi bilj kot kadarkoli.

Prav danes se želim zahvaliti vsem tistim, ki mi zaupate do te mere, da kupujete moje izdelke in se vedno znova vračate. Vi ste tisti, ki mi dajete posebno potrditev. Vi ste tisti, ki mi vsakodnevno sporočate, da verjamete vame v največji meri.

Hvala tudi vsem tistim, ki mi sledite, komentirate moje objave, mi pišete ali se spogledujete z mojimi izdelki. Vse to najde posebno mesto v mojem srcu, saj zaradi vas čutim in vem, da nisem sama. Vem, da moje besede in fotografije najdejo svojega naslovnika.

Posebna hvala pa tudi vsem vam, ki spremljate moje delo samo zato, da najdete kakšno novo idejo za šivanje in se tako šele preko mene v vas rodi želja po ustvarjanju. Vesela sem, da sem vaš navdih. Trudila se bom, da bo tako tudi ostalo.

Slednje na tem mestu le prosim, da me ne razumete narobe, ko vas zavrnem in vam ne prodam krojev, po katerih šivam. Ne bodite užaljene in poskusite na situacijo pogledati malo širše. Ne mislite, da sem arogantna, nesramna in da nisem pripravljena pomagati. Verjemite mi, da to ni res. Poskusite razumeti, da je šivanje moja kruh in določene stvari morajo ostati moje, kolikor dolgo se pač da.

Verjamem, da bi bilo za vas enostavneje, če bi vam posredovala vse informacije, ki jih imam. Iz lastnih izkušenj pa vem, da je zadovoljstvo bistveno večje, če v delo vložiš svoje srce, telo in um. Rezultat je neverjeten, vsekakor pa tudi bolj vaš, kot karkoli na pladnju prinešenega.

Srečno in uspešno prav vsem!

Ostanite z mano, tako ali drugače,

Vaša,

nitka PNG

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s