Midva ustvarjava

Napis Made with love rada uporabim na svojih izdelkih. Made with love – ker moji izdelki so resnično narejeni z ljubeznijo, z veliko ljubezni. In Made with love – napis, ki je tako odličen za otročke, saj verjamem, da so bili prav vsi vaši narejeni z ljubeznijo, veliko ljubezni. In to sporočajo oni, ko nosijo bodi s tem napisom.

 

Tale bodi je v kompletu s temi posebnimi hlačami, ki imajo za sabo malo drugačno zgodbo. Takole sem zapisala, ko sem vam jih pred več kot pol leta prvič pokazala.

“Zadnjič sva bila v Nitkini delavnici, sredi noči… Oba že malo utrujena. Iz omare privleče blago in mi prične razlagati, kaj bi skombiniral skupaj.

 

Velikokrat ima zelo dobre ideje, takšne, da svojo opustim in realiziram njegovo, včasih pa me s kakšno prav razjezi, ker ne vem točno ali se dela norca ali misli resno. In takrat vedno upam, da se dela norca. Stiskam pesti in upam, da je to predlagal samo zato, ker ve, da se bom razjezila in vroča kri, ki se bo pognala po mojih žilah, me bo malce zbudila. Nato ugotovim, da misli resno. Takrat iz mojih ust zleti stavek: You’re fired!! In zatem nekoliko smeha s strani obeh. Oh, prav fino je delati z njim.

 

Tokrat sem bila preveč utrujena, da bi sledila njegovim idejam, zato nisem dosti govorila. Ona pa je izkoristil priložnost in pričel je s krojenjem, rezanjem, kombiniranjem. Prosim me je, da ne komentiram in samo sešijem, kar bo pripravil. Utrujena sem bila. Precej sva že naredila in izlet v posteljo bi bila najboljša odločitev. Ko sem ga opazovala, sem razmišljala, da bi mu morala reči, da mi njegova zamisel ni všeč in bi že sladko spala. Vendar zaradi iskric v njegovih očeh sem sedela na stolu za šivalnim strojem in čakala.

 

Ko je pripravil vse potrebno, sem se lotila šivanja. Nastale so takšne jeanske. Če so mi všeč? Hmm… priznam, niso ravno po mojem okusu in to sem mu tudi povedala. On pa mi je odvrnil: “Kaj ne, lej kako so hude?!? Nina, ti se moraš premaknit naprej – te hlače so v istem rangu kot Dsquared2 in Armani.”

 

Kaaaj? Dsquared2 in Armani? Ok – zdej vem, kdo se v naši hiši bolje spozna na modo.

 

 

Kakorkoli že – okusi so različni, moda je različna in tako je tudi prav. Ponosna sem nanj, ker v najini delavnici dobiva čisto svoje ideje, trdno stoji za njimi in zato so njegove ideje vsak dan bolj vidne na mojih izdelkih. Vesela sem, ker v delavnici ne ustvarjam jaz, pač pa resnično ustvarjava MIDVA.”

 

 

Hvala, ker si ❤

 

Za naročila Nitkinih izdelkov mi lahko pišete na facebook ali na ilovenitka@gmail.com.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s