O meni

Pozdravljeni na moji strani. Vesela sem, da ste zašli sem.

Sem Nina. Žena in mama. Aktivna. Zelo. Morda celo preveč. Razmišljam, da je skrajni čas, da se malo umirim. Nato mi ideja o blogu prekriža načrte. In tukaj sem. Pa naj bo vse skupaj še malo bolj zanimivo, naporno. Volje imam veliko in kjer je volja, tam je pot!

Trenutno je moj vsakdan sladko grenka  mešanica dojenja, previjanja, joka, smeha, igranja, ustvarjanja, gospodinjskih opravil, šivanja, krojenja, razmišljanja… In verjemite mi, še kaj bi se našlo. Takšna mešanica vsega terja svoj davek. Predajam se družini in delu – težko najdem kaj časa zase, samo zase.  Pa nič hudega, saj je trenutno vse to tisto, kar me resnično najbolj osrečuje.

Biti mama je moje poslanstvo. Z rojstvom hčerke sem začutila, da se je moje življenje šele začelo. Preteklost je postala siva, nepomembna. Sedanjost in prihodnost z mojo družino pa sta zaživeli v vseh barvnih razsežnostih. Predvsem pa v barvi ljubezni. V letu in pol sem postala mama dvakrat in tako danes naša družina šteje štiri oziroma pet članov (še Bajk – naš pes).

V času prve nosečnosti sem uresničila svojo dolgoletno željo – šla sem na šiviljski tečaj, za darilo dobila svoj prvi šivalni stroj in nekaj posmehljivih komentarjev. Pa nič zato. Šiviljski podvigi so me vsakodnevno navduševali, mi dajali energijo in strast, ki jo vsak  v svojem življenju potrebuje. Ugotovila sem, da je šivanje (poleg materinstva) tisto, kar me definira, osrečuje. In zato je bilo smiselno ustvariti Nitko, za katero stojim skupaj z njim. Z njim, ki je tudi najpomembnejši del mene in moje zgodbe.

Tako se v mojem življenju tesno povezujeta družina in delo. Časa za še kaj drugega skoraj ni. Razen za moje misli, ki se mi od jutra do večera podijo po glavi, zaletavajo se v stene in na vsak način želijo ven. Kadar je nevzdržno, jim to tudi uspe. Zlijejo se na papir. In ostanejo tam. Zame, za mojo dušo. Sedaj pa sem nekako začutila, da je pravi čas, da del njih pošljem tudi v svet, med vas.

Če želite iz kakršnegakoli razloga stopiti v stik z mano, mi  lahko pišete na info@touche.si. Vesela bomvašega sporočila.

Za naročila Nitkinih izdelkov mi lahko pišete na facebook ali na ilovenitka@gmail.com.


Vse fotografije na tem blogu so last Touche.si in jih ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve!

Hvala za razumevanje.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s